Vízálló pénztárca UV mérő gyöngyökkel

Nincs raktáron.
Vízálló pénztárca UV mérő gyöngyökkel
1 890 Ft
Részletek
Érdekes, lapos alakú vízálló pénztárca, fémpénz illetve papírpénz tárolására. Nyaraláshoz, strandra, wellness fürdőbe, vitorlázáshoz, egyéb vízi sportokhoz kiválóan alkalmas. Nyakba akasztható, teljesen vízhatlan (gondos bezárás után!). Figyelem! Mivel a lezárásnál nem vagyunk ott és ennek a terméknek a gondos lezárás a lényege ezért ebből adódó károkért semmiféle felelősséget nem vállalunk!!! Ha nem vagy biztos a lezárás technikájába, akkor először végezz teszteket otthon a kádban! Ha helyesen csinálod, meglátod, lezárt állapotban több napon keresztül sem szivárog bele a víz!

UV gyöngyök: A nyakpánton található műanyag UV gyöngyök különböző színűek lesznek, attól függően, hogy mennyi ideig voltak kitéve az UV sugárzásnak. A színek annál harsányabbá válnak, minél erősebb sugárzás éri őket, figyelmeztetve a leégés veszélyére, illetve a káros hatásokra.

Egyedi, érdekes ajándék strandra járóknak
A napjainkban előforduló extrém magas UV sugárzás károsítja akár maradandóan is bőrt, valamint fiatal korban is könnyen bőrrákot okozhat! Figyelem! A jelenlegi kutatások szerint a szoláriumok sugárzása is okozhatja ugyanezeket!

Méret: 11cm x 8cm x 1,5cm
Adatok
Cikkszám
01137
Hasonló termékek