Vezeték nélküli digitális bébiőr

Nincs raktáron.
Vezeték nélküli digitális bébiőr
15 990 Ft
Részletek
Ma már szinte elképzelhetetlen az apróságok érkezésekor, hogy ne használjunk bébiőrt. Amíg ő egy szép világot álmodik, te csak tedd a dolgod, hiszen nyugodtan hagyhatod a kicsit a szobájában a nélkül, hogy aggódnod kellene azért, hogy éppen mi történik vele! Ezzel a bébiőrrel folyamatosan tudod figyelni, hallani őt, szinte érezheted minden rezdülését, mintha csak a karodban tartanád. A legmodernebb technikának köszönhetően akár 300 méter messziről is tudni fogod, mi történik. Nemcsak figyelni tudod, hanem kommunikálhatsz is a picivel. Beszélhetsz hozzá, vagy lejátszhatsz neki egy kedves altató dallamot. Rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik.

BÉBIŐRZŐ HASZNÁLATA:

- Amikor a készülék környezetében lévő hangszínt eléri a beállított szintet, akkor az adókészülék megkezdi a hang továbbítását a vevőkészülékhez. Ha a készülék környezetében lévő hangszínt a beállított szint alatt van, akkor az adókészülék automatikusan
kikapcsol és a vevőkészüléken található hangszóró is kikapcsol.

- A készülék kapcsolható éjszakai fénnyel is rendelkezik, ami bekapcsoláskor folyamatosan világítani fog az adókészülék tetején.

- A hang vezérelt éjszakai fény: amikor a készülék környezetében lévő hangszínt eléri a beállított szintet, akkor bekapcsol az éjszakai fény. Amikor a készülék környezetében lévő hangszínt a beállított szint alatt van, akkor kikapcsol az éjszakai fény.

- Dallam (altatódal) kiválasztás és lejátszás: nyomd meg a vevőkészülék tetején lévő dallamválasztó gombot baba számára küldött dallam
kiválasztásához.

- Ha nyomva tartod a vevőkészülék oldalán található PTT gombot, közel hajolva a vevőkészülék mikrofonjába beszélsz, akkor beszélhetsz a babához.

- Hatótávolságon kívüli riasztás: ha a vevőkészülék nem fogadja az adókészülék jelét, akkor a hatótávolságon kívüli riasztás szólal meg (folyamatos sípoló hang), és a „NINCS JEL” kiírás megjelenik az LCD-kijelzőn.

- A baba szobájának hőmérséklete látható a vevőkészüléken. Az adókészülék észlelni tudja a babaszoba hőmérsékletét és át tudja küldeni a vevőkészülékbe. A leolvasott hőmérséklet a vevőkészülék LCD-kijelzőjén jelenik meg. (°C vagy °F)

Nélkülözhetetlen ajándék lehet olyan pároknak ahol most jön a baba
• 2.4 GHz digitális frekvencia
• Interferencia mentes és egyénileg kódolt
• Hangvezérlés
• Színes LED-es éjszakai fény
• Baba szoba hőmérséklet kijelző
• Hatótávolságon kívül figyelmeztetés
Használható idős, vagy ágyban fekvő beteggel való törődésre is!
Adatok
Cikkszám
01465
Hasonló termékek