Varázstábla

Nincs raktáron.
Varázstábla
3 490 Ft
Részletek
Rajzolj fénnyel fényeket! 3 funkció, 3 lehetőség...1. Varázslatos tábla, mely félhomályban vagy sötétben csodálatos látványt nyújt. Közel A4 es méret. A táblára fénnyel lehet rajzolni, ami hosszú perceken keresztül látványosan megőrzi az alkotást. A készletben található egy világítós toll, amely segítségével rajzolhatsz a táblára, amit bármilyen más fényforrással is lehet helyettesíteni.(pl. zseblámpa)
A táblát elsősorban félhomályban, sötétben lehet használni ekkor a leglátványosabb. Órákon keresztül leköti az ember fantáziáját, fejleszti a kreativitását, rajzkészségét. 2. A tábla másik oldalán (tiszta fehér) speciális filctollal rajzolhatsz, mely egy kis rongydarabbal bármikor letörölhető. Ezt az oldalát világosban használhatod fantáziád, rajztehetséged kibontakoztatására. Ha a rajzot elrontod bármikor javíthatsz, módosíthatsz rajta, így finomíthatod rajztudásod.
3. A készlet tartalmaz egy Speciális filctollat is, mely szabad szemmel nem látható, csak UV fényben. Láthatatlan írás kreatív megoldásokhoz, titkosíráshoz, stb... Csak a képzeleted, kreativitásod szab határt!
Adatok
Cikkszám
00284
Hasonló termékek