Blog

Vagány és különleges szülinapi ajándék annak, akit szeretsz

Rebeka
2021.03.24 16:52

Barátaink, szeretteink születésnapjára általában igyekszünk különleges, személyes ajándékot választani. Ezzel azt mutathatjuk meg, hogy fontos számunkra az ünnepelt. Időt és energiát szenteltünk a meglepetés kiválasztásának, hogy igazán örömet okozzon. Ennél mi sem könnyebb, hiszen ehhez ki sem kell tennünk a lábunkat a lakásból. Az internetes ajándékboltok kínálatának csak a fantáziánk szabhat határt. Ami a szülinapi ajándékokat illeti, mindenkinek megtaláljuk a hozzá legjobban illő szuvenírt.

 

Apád Nemzet újság

Szülinapi újságok

Igazán szívhez szóló és személyes ajándék lehet a szülinapi újság. Ezek a nyomtatványok az ünnepelt születésnapján kelt cikkeket gyűjtik össze. Különleges érzés olvasni azokról a hírekről, eseményekről, melyek a születésünk napján történtek. Minél idősebb az ünnepelt, annál izgalmasabb ez az időutazás. 

A születésnapi újságok másik verziója nem ilyen nosztalgikus, viszont humorosabb hangvételű. Úgy íródtak meg a cikkek, hogy minden ünnepelt magára ismerhessen belőlük. Éppen ezért mindenki számára vicces és különleges ajándék lehet az általunk forgalmazott Apád nemzett vagy Vénszabadság.

Különleges tortagyertyák

A születésnapok nem telhetnek el torta és gyertyák nélkül. Legyen szó akár az első, akár a századik szülinapról, különleges gyertyákkal emelhetjük az ünnep fényét. Ha nem pirulunk el a pikáns formáktól, formabontó választás lehet a fütyi alakú tortagyertya. 

Vidám pillanatokat szerezhet az egész ünnepi társaságnak az elfújhatatlan gyertya. Ezzel az egész csapatot bevonhatjuk a gyertya elfújásába, a szórakozás pedig garantált. Különlegessé tehetjük az ünnepelt tortáját a színes lánggal égő gyertyákkal. Nem csak a gyerekek, hanem az idősebbek is imádni fogják a szivárvány színnel égő tortagyertyákat.

Személyre szabott szülinapi ajándék

Webáruházunk nagy hangsúlyt fektet a választék színesítésére. Különböző kategóriák segítik vásárlóinkat a legszemélyesebb ajándék kiválasztásában. Kínálunk szülinapi ajándékokat autósoknak, fiúknak, lányoknak, gyerekeknek, időseknek. Konyhatündéreknek, vicces figuráknak, barkácsmestereknek, mindenkinek. 

Azzal, hogy figyelmesen választjuk ki az ajándékot, közvetítjük a szeretetünket az ünnepelt felé. Az igazán különleges meglepetések pedig jó eséllyel nem a fiók mélyén végzik majd.

Vicces ajándékok 

Ha a barátainkat szeretnénk meglepni, humoros ajándékainkat ajánljuk vásárlóink figyelmébe. Egy Trump-kulcstartó, egy dínó alakú wc-kefe vagy egy vicces feliratú lábtörlő formabontó szülinapi ajándék lehet. Csak úgy, mint a különböző bögrék, amelyek személyes ajándékok lehetnek nem csak születésnapra. 

A wc-papír labirintus pedig garantált szórakozást nyújt ott is, ahová a királyok is gyalog jártak. Az ivós játékok pedig nem csak az ünnepelt, hanem az ünneplő társaság hangulatát is fokozhatják.

Praktikus meglepetések

Ha szeretnénk hogy az ajándékunk hasznos is legyen, válogathatunk a barkács vagy a konyhai eszközök közül. A hobbi eszközök vagy a praktikus főzési, sütési kiegészítők jó szolgálatot tesznek a szülinaposnak. Az ünnepelt autóját is felszerelhetjük hasznos kütyükkel, és biztonságosabbá tehetjük számukra a vezetést. 

Különböző adaptereket is forgalmazunk, amelyeket minden nap hasznosíthat a születésnapos. Egészségügyi kiegészítőkkel is meglephetjük szeretteinket. A maszkok, az edzést segítő eszközök, a különböző fürdőszobai eszközök praktikus ajándékok minden alkalomra, így születésnapra is.