Üveggolyó készlet - Picasso

Nincs raktáron.
Üveggolyó készlet  - Picasso
990 Ft
Részletek
A golyózás a régi korok igazi játéka volt, gondolj csak a Pál utcai fiúk esetére! Sok országban a mai napig űzik rengeteg válfaját, nagyszerűsége egyszerűségében rejlik és remélhetően nálunk csak időlegesen ment ki a divatból. Sokféle csodaszép üveggolyó létezik, ki-ki választhat az egyéniségéhez illőt.

1. Játék: mindenki meghatározott számú és azonosítható golyókkal vehet részt a játékban. Egyet mindenki bedobott a játéktérre, majd a következőkben dobásokkal kell eltalálni a versenytársak valamelyik golyóját. Ha ez sikerül, akkor elnyerted az ellenfél golyóját. Ha nem sikerült, akkor a következő játékos elnyerheti a te golyóidat. A cél minél több golyó megszerzése.

2. játék: Minden játékos azonos számú, jól beazonosítható üveggolyót kap, melyeket kb. három méter távolságból, egymás után megpróbálnak begurítani a játéktér közepére bedobott nagy méretű golyó közelébe. Eközben akár ki is lehet ütni az ellenfél golyóit. Az a játékos, akinek a legközelebb van a golyója a nagy golyóhoz az a győztes.

Retro játék, ajándék gyerekeknek
A készlet tartalma:
- 20 + 1 darab üveggolyó
- 1 darab 25mm-es
- 20 darab 16mm-es
Adatok
Cikkszám
01551
Hasonló termékek