Ugráló nyuszi - hasonmás játék

Nincs raktáron.
Ugráló nyuszi - hasonmás játék
890 Ft
Részletek
A rózsaszín, húsvéti nyuszi a felhúzás után körbe-körbe ugrál, amíg a szerkezet újra le nem jár. Nagyon jópofa, a színvilága, jellege, megjelenése igazi húsvéti dekoráció, vagy jópofa játék is lehet.

Az eredetije a Lemezárugyár terméke volt, az 1950-es évektől a legutóbbi időkig gyártották, szinte minden családban játszottak vele a gyerekek.

Nem gyerekjáték! Gyűjtőknek ajánljuk!

A hasonmás játékszerek használata során különös figyelemmel kell lenni, vigyázni kell a sarkokra, az élekre. Arra, hogy a lemezjátékok nedves közegben könnyen rozsdásodhatnak, tisztításuk nagyobb körültekintést igényel. Az óraszerkezeteket nem szabad túlhúzni! Ezek a játékszerek általában sérülékenyebbek és könnyebben okozhatnak sérülést is, mint a mai műanyag játékok. Javasoljuk, hogy a felsoroltak miatt, valamint a játékok állagának megóvása érdekében (és egyébként is!), játszatok együtt a gyermekekkel! A hasonmás játékszereknek, amelyek az egykori készítésnek megfelelő technológiával készülnek, egy része a mai szigorú játékokra vonatkozó előírásoknak nem felel meg. Elsősorban gyűjtőknek, és a régi játékok kedvelőinek szánjuk, tekintsétek dísztárgynak!
Adatok
Cikkszám
00714
Hasonló termékek