Távkapcsolós karóra

Nincs raktáron.
Távkapcsolós karóra
2 690 Ft
Részletek
Voltál már olyan helyzetben, hogy az utolsó pillanatban értél haza és éppen kezdődött a kedvenc TV műsorod és nem találtad a távkapcsolót? Vagy a párod rátelepedik, vele alszik, kel és nem hajlandó megválni tőle még egyetlen pillanatra sem? Dühítő helyzetek ugye? De mi lenne, ha mindig lenne nálad egy univerzális távkapcsoló, pl. a csuklódon? Ha lenne olyan távkapcsolód, amit nem kell többet keresni, ami mindig nálad van és ami csak a tiéd?
A karórába épített multimédiás univerzális távkapcsoló 19 könnyen kezelhető gombbal rendelkezik, amelyek nem csak a TV-t, hanem a videomagnót, DVD-t, és még a szatellit beltéri egységét is vezérlik. A gombokkal könnyedén tudod ezentúl ki/be kapcsolni a szerkezeteket, hangerőt változtatni, illetve csatornát váltani. Ezen kívül egy nyolcdigites számológépet is tartalmaz. A digitális óra mutatja az időt dátum és nap kijelzéssel, de elérhető az ébresztés funkció és még a stopper is. Ez mind egy sportos, de mégis elegáns külsőbe rejtve ezentúl bárhol és bármikor kéznél lehet.


* Hangerő, csatorna váltás, KI / BE kapcsolás és még néhány alap funkció (PLAY, STOP, FWD, REW, CH+, CH-, stb.) a leggyakoribb típusú TV, VCR, DVD, VCD, SATELLIT készülékekhez
(pl. Sony, Panasonic, Daewoo, Hitachi, Philips, Toshiba, Pioneer, RCA, NEC, Sanyo, GoldStar, SamSung, JinZheng, Crown, Funai, Goldstar, Kenwood, Orion, Sanyo, Sharp, LG, stb.)
* A beépített infra kb. 30˚ toleranciával rendelkezik, hatótávolsága kb. 4-5 méter
* 19 gombos kezelő felület
* LED-es belső világítás
* Könnyű kezelhetőség
* Elegáns, sportos forma
* Könnyű műanyag ház
* Óra, perc, másodperc, dátum, nap, kijelzés
* Automata naptár (2000-2049)
* 12/24 óra kijelzés formátum
* 8 digites számológép (összeadás, kivonás, szorzás, osztás)
* Beállítható ébresztés és óránkénti hangjelzés
* 1/100 másodperces stopper
Adatok
Cikkszám
01067
Hasonló termékek