Pihentető alvás karkötő Férfi

Rendelhető
Pihentető alvás karkötő Férfi
Pihentető alvás karkötő Férfi
Pihentető alvás karkötő Férfi
Pihentető alvás karkötő Férfi
Méret
4 290 Ft

Pihentető alvás karkötő Férfi

Részletek

Sokan küzdünk alvászavarokkal. Van aki álmatlansággal küzd, néhány óra alvás után másnap kimerült, ingerlékeny,fáradt stb...És természetesen a másik oldal táborát is sokan erősítik, ők az aluszékonyak.Bármennyit alszanak, akkor is kimerültek, fáradtak stb...Erre a problémára megoldás lehet a kétféle ásványból, és az oroszlánfej köztessel készült, rugalamas damilra fűzött karkötő.

Összetétele:

-Ametiszt: nyugodtabbá teszi az alvást. Hatásától nem kell megijedni, mert néhány napig okozhat rossz álmokat, mivel az alvászavart kiváltó okokat segít ilyenkor álomban feldolgozni
-Aventurin: segít a visszatérő gondoktól, és gondolatoktól megszabadulni, ezáltal enhíti az alvászavart.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15cm - 17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használja egészséggel!

Adatok
Cikkszám
620091
Hasonló termékek