Párkapcsolati harmónia karkötő Női

Rendelhető
Párkapcsolati harmónia karkötő Női
Párkapcsolati harmónia karkötő Női
Párkapcsolati harmónia karkötő Női
Párkapcsolati harmónia karkötő Női
Méret
4 590 Ft

Párkapcsolati harmónia karkötő Női

Részletek

Még a legszebb, legjobb házasságban, kapcsolatban is akadnak problémák, melyeken nehezen kerekedünk felül. Jön a hiszti, türelmetlenség, és még sorolhatnánk...Mindenki számára ismerős..Hullámhegyek, és hullámvölgyek jönnek mennek. Az utóbbi jelenti az igazi problémát. Lepd meg a barátnődet, feleségedet, társadat ezzel a nőcis karkötővel. Háromféle ásványból, és  rózsaszín köztesekkel készült, rugalmas damilra fűzve.

Összetétele:

-Fehér achát: türelemre, és megbocsátásra tanít. Segít megtalálni az egyensúlyt. Megnyugtatja az elmét, egyensúlyt teremt bennünk.
-Rodonit: segíti a megbocsátást önmagunknak, és másoknak. Begyógyítja az egymásnak okozott lelki sérüléseket, és csillapítja a haragot. Nem engedi, hogy reagáljunk a provokációra.
-Rózsakvarc: minden negatív érzelmi energiával szemben védelmet biztosít.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15cm - 17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használja egészséggel!

Adatok
Cikkszám
968439
Hasonló termékek