Önbizalom karkötő Férfi

Rendelhető
Önbizalom karkötő Férfi
Önbizalom karkötő Férfi
Önbizalom karkötő Férfi
Önbizalom karkötő Férfi
Méret
4 490 Ft

Önbizalom karkötő Férfi

Részletek

Az önbizalomhiány egy rendkívül zavaró, romboló hatású és méltatlan érzés, amelytől jobb minél előbb megszabadulni. Rossz gyermekkori élmény, elviselhetetlen kolléga, vagy esetleg közeli hozzátartozók állnak a háttérben, és a végtelenségig lehetne sorolni....Ennek a karkötőnek a használatával segíthetjük, erősíthetjük az önbizalmunkat. Ez a karkötő kétféle ásványból, ezüst köztessel készült, rugalmas damilra fűzve.

Összetétele:

-Gránát: bátorrá és magabiztossá tesz, növeli az akaraterőt, ezáltal tartást ad. Életvidámmá tesz.
-Narancskalcit: erőt, stabilitást és önbizalmat ad.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15cm - 17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használja egészséggel!

Adatok
Cikkszám
998221
Hasonló termékek