Motiváció karkötő Női

Rendelhető
Motiváció karkötő Női
Motiváció karkötő Női
Motiváció karkötő Női
Motiváció karkötő Női
Méret
5 890 Ft

Motiváció karkötő Női

Részletek

Az igazi motiválás alapja egy cél, egy vágy, mely lehet szellemi, lelki, vagy akár testi is. Ebben a céltudatos világban szükségünk van kellő motivációra. Ez a kétféle ásványból, és samballából készült, rugalmas damilra fűzött karkötő segíthet.

Összetétele: 

-Apatit: erősíti a céltudatosságot, önállóságot. Nagy lelki, szellemi kihívások idején támogat. Motivációt ad.
- Hematit: erővel és elkötelezettséggel lát el. Folyamatosan életkörülményeink javítására ösztönöz, és erőt, kitartást ad a feladathoz.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15cm -  17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használja egészséggel!

Adatok
Cikkszám
882320
Hasonló termékek