Kozmikus Lufi Robot

Nincs raktáron.
Kozmikus Lufi Robot
2 690 Ft
Részletek

A tudományos robot készlet csodálatos és izgalmas kalandot, szórakozást biztosít, miközben megtaníttatja a tudományos magyarázatokat is. De hogyan is működik ez a robot? Sir Isaac Newton harmadik törvénye a magyarázat rá, amely szerint minden hatás egy ellenhatást vált ki. Amikor a léggömb a levegőt kipréseli magából, a robot az ellenkező irányba mozog. A ballon biztosítja a tolóerőt. A tolóerő az, ami hajtja a robot, mint ahogyan a fúvókák hajtják a repülőgépeket, rakétákat. A készlet használatát tudományosan is lehet vizsgálni, ráadásul alapvető robotikára is oktat. Ha van a barátodnak is egy ugyanilyen készlete, akkor indulhat a verseny is! Nézzük meg, kinek a robotja a gyorsabb, vagy hogy ki tudja a robotját ügyesebben manőverezni!


8 éves kortól 99 éves korú gyermekeknek! 3 éves kor alatt nem ajánlott. Figyelem fulladás veszély az apró darabok, illetve a lufik miatt!

Newton 3. törvénye: Két test kölcsönhatása során mindkét testre azonos nagyságú, egymással ellentétes irányú erő hat. A törvény következménye, hogy a kalapács ugyanakkora erővel hat a szögre, mint a szög a kalapácsra, hasonlóképp egy bolygó ugyanakkora erővel vonzza a Napot, mint a Nap a bolygót. (-elektromágneses erők jelenlétében azért nem minden esetben érvényes...)

Adatok
Cikkszám
01001
Hasonló termékek