Hangulatingadozás elleni karkötő Női

Rendelhető
Hangulatingadozás elleni karkötő Női
Hangulatingadozás elleni karkötő Női
Hangulatingadozás elleni karkötő Női
Hangulatingadozás elleni karkötő Női
Méret
4 290 Ft

Hangulatingadozás elleni karkötő Női

Részletek

Nincs olyan ember a földön akinek ne lenne időnként hangulatingadozása. Ennek a karkötőnek a használata segít kiegyenlíteni ezeket az ingadozásokat. Háromféle ásványból és aranyszínű köztesekkel készült karkötő, rugalmas damilra fűzve.

Összetétele:

- Amazonit: megnyugtat és kiegyenlíti még a szélsőséges hangulatingadozásokat is. Önbizalmat ad és erősíti a belső egyensúlyt.
- Citrin: serkenti az életkedvet, és az életörömet. Segít gyorsan megérteni az új benyomásokat, történéseket, ezáltal nem " ingadozunk".
- Sólyomszem: segít kivülről szemlélni a történéseket, ezáltal enyhítve a hangulatingadozásokat.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15cm - 17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használja egészséggel!

Adatok
Cikkszám
333885
Hasonló termékek