Gyors pácoló - Marinator

Gyors pácoló - Marinator
Részletek

Marinálás: Tedd a nyers húst, zöldséget vagy halat fűszeres lébe – pl. fokhagymaolajba, citromba, szójaszószba, stb. –, majd pácold benne legalább egy éjszakán át! Így az étel sokkal zamatosabb, ízesebb lesz. Szép idő van és jó lenne este grillezni valamitm de már nincs idő bepácolni? Felejtsd el a gyárilag előre pácolt, drága és tartósítószerrel kezelt termékeket! Csináld meg pár perc alatt magad úgy, ahogyan igazán szereted! Rohanó világban élünk! Ez a termék egy otthoni használatra készült vákuumos gyors pácoló, aminek a segítségével a pácolás egy teljes éjszaka helyett mindössze csak néhány percet vesz igénybe! Csak tedd bele a hozzávalókat a tartályba, pumpáld ki a levegőt, majd kapcsold be! A gép 9 perc után automatikusan kikapcsol, de az ételek íze olyan lesz, mintha napokon át pácolódtak volna! Mi a titka a készüléknek? A pumpával eltávolítjuk az összes levegőt a tartályból, így vákuum keletkezik, ami megnyitja az élelmiszer rostjait, szálait. E miatt a páclé mélyen belekerül az ételbe, átjárja azt beízesítve az utolsó morzsát, falatkát is. Amikor a tartályt felnyitjuk, az élelmiszer rostok, szálak ismét összezárulnak és így magukba zárják a páclé aromáit. A tartályban az étel a marinálás alatt bukdácsoló mozgást végez, újra és újra belemártódik a páclébe mivel folyamatosan forog. A hús puhítását a tartályban lévő lapocska tüskéi is elősegítik, valamint az éles fogak átszúrják az élelmiszert, így a puhítás mellett több belépési pontot is biztosítanak a páclének. 



A gyors pácoló előnyei:

Nincs szükség napokkal előtti tervezésre, nem lesz több éjszakai pácolás, vagy bonyolultabb készülődés pl. egy kerti-party esetén.

Csak élvezni kell a finoman átpácolt ételeket! A készülék teljesen automata, minden hozzávaló egyszerűen csak bele kell tenni és kevesebb, mint 10 perc alatt elvégzi a dolgát, kever, puhít, pácol!

Automatikusan kikapcsol, amikor elkészül, de manuálisan is le lehet állítani.

Gyorsan pácol, a "házi mesterszakácsok" fenségesen ízletes ételeket szolgálhatnak fel akár 20 percen belül is.

A sült hús lédúsabb, omlósabb, zamatosabb lesz, éppen olyan, mintha napokon keresztül pácoltunk volna.

Egészségesebb lesz az étrendünk, a színhús darabok a mellett, hogy ízletesebbek lesznek, egészségesebbek is egyben az alacsony zsírtartalmú pácok miatt.

Bármelyik kedvenc pácban pácolhatunk: használj fűszereket, olívaolajat, vajat, fűszerkeverék, salátaöntet, gyümölcslét, bort, vagy kész páclét.

Felhasználhatjuk arra, hogy előkészítésük a húst, baromfit, halat, zöldségeket, gyümölcsöket, tésztákat! Készíthető vele előétel, főétel, de a friss saláták is pillanatok alatt ízletesebbé válnak.

Akár egy egész család, akár csak egy ember is jól kihasználhatja. A nagy tartályba helyezhetünk darabolt húst, de egy egész csirkét is, vagy egy egész pulyka mellet.

Sokoldalúan felhasználható, ugyanis alkalmas húsok, halak, tészták, zöldségek, gyümölcsök marinálására, pácolására.

Az ételt nem kell forgatnunk vagy kevernünk, mivel ezt a gép automatikusan és megfelelő ideig végzi. Időt és energiát takarít meg, lerövidíti a sütési vagy főzési időt, ugyanis megpuhítja a húst.

A vákuummal a pácoló anyag tökéletesen átjárja az ételeket teljes egészét, a belsejét is.

Tárolás esetén az étel frissessége sokáig megőrizhető, ugyanis a levegő kipumpálható az edényből.

Könnyű tisztítani és tárolása is praktikus.

A tartály mosogatógépben mosható, de mikróba és fagyasztóba is tehető.

Egyszerűen, kis helyen elfér, méretei: 21cm x 21cm x 28cm



Tömítőgyűrű mérete:  belső átmérő: 158 mm,  7mm vastag


Adatok
Cikkszám
01026