Elektromos rázós rágó

Nincs raktáron.
Elektromos rázós rágó
690 Ft
Részletek
Állandóan a rágódat lejmolják? Le akarod szoktatni erről őket? Itt a megoldás: rázós rágó! Kínáld meg őket ezzel a laprágónak látszó vicces nevelési célú eszközzel és garantáltan elmegy a kedvük, hogy holnap is kérjenek! Ugyanis amint megragadja a rágót és megpróbálja kihúzni a csomagból, megrázó élményben lesz része! Jól megrázza, hogy ne felejtse el, vegyen végre magának! A csomag belsejében elrejtett gombelem gondoskodik a gonosz meglepetésről. A rágó fém borítású, így megragadva azt sikeresen rövidre zárjuk az áramkört.

A rágó egyébként magunk számára is tartalmaz egyéb hasznos funkciót, ugyanis egy beépített LED lámpa is található benne. Csak arra vigyázz, hogy a megfelelő végén nyomd meg!

Vicces ajándék minden alkalomra
Figyelem! Gyenge erősségű áramütést okoz, ami akár zavarhat is különböző elektromos eszközöket (pl. pacemaker, stb.), valamint nem tudni, milyen hatással van olyanra, akinek egészségügyi problémája (pl. szívbetegségek, epilepszia, terhesség, stb.) ezért ott NE HASZNÁLD! Nem gyermekeknek készült! Gyermekek elől el kell zárni!
[video]GLlLJyK6W_k[video]

Adatok
Cikkszám
01567
Hasonló termékek