E-cigaretta - nikotinmentes

Nincs raktáron.
E-cigaretta - nikotinmentes
2 490 Ft
Részletek
AKCIÓ! MOST AJÁNDÉK 3 db-os utántöltővel szállítjuk!
Nikotinmentes, új generációs e-cigaretta, német minőségben! Nemzeti dohányboltoktól mentesen vásárolható! A "dohányzásnak" ez a fajtája a XXI. század vívmánya. Lényege, hogy egy elektronikus porlasztó a levegő páratartalmából generál vízgőzt, így teljesen hasonló élményt nyújt, mint a valódi cigaretta, azonban nem tartalmaz olyan káros anyagokat, mint a nikotin, a szén-monoxid, nitrogén-dioxid, hidrogén-cianid, sav, kátrány, arzén, ólom, higany, valamint a passzív dohányzás káros hatásaitól is megkíméli a környezetet. Nincs hamu, bántó füstszag, valamint eldobált cigarettacsikkek. Az e-cigaretta használható ott, ahol a valódi cigaretta tiltott, pl. közforgalmú intézményekben, a szórakozó-, és vendéglátóhelyeken, a munkahelyeken, a közösségi közlekedési eszközökön és a megállókban, az aluljárókban és a játszótereken, vagy akár repülőgépen is. Megadja a dohányosoknak a cigarettázás élményét! A szenvedélybeteg dohányosok többsége csak a miatt dohányzik, mert élvezi a dohányzással együtt járó mozdulatokat, szertartást. Nem a dohányzásról, hanem ezen szertartás érzelmi, fizikai hatásairól nem tud lemondani. Az e-cigaretta a dohányzást minden élvezetében képes helyettesíteni. A dohányzás teljes mozdulatsorát gyakorolhatod használat közben. Az elektronikus cigaretta komolyan segíthet a dohányzásról való leszokásban, hiszen közben nem kell hirtelen lemondani a dohányzás rítusairól! Egy db patron 70 db cigarettának felelnek meg (egy patron 500 szívás). A készletet tehát csak egyszer kell megvásárolni, ezt követően mindössze a patronok cseréjéről, valamint a készülék karbantartásáról kell gondoskodni.

Nem szeretnél leszokni a dohányzásról? Akkor dohányozz kulturáltan, egészségesen, tisztán! Vége a rossz közérzetnek, a sárga fogaknak és körmöknek, a bűzölgő leheletnek, ruháknak, hajnak. Vége a reggelente jelentkező kínzó köhögésnek, krákogásnak! Esetleg szeretnél segíteni dohányos családtagjaidon, ismerőseiden? Erre az elektromos cigaretta kiválóan alkalmas!

MOST AJÁNDÉK 3 db-os utántöltővel szállítjuk! Csak amíg a készlet tart!

Használatával megszabadulhatsz pl. a kátránytól is, ami a hagyományos cigaretta által előidézett légzőszervi és szív-, érrendszeri, valamint daganatos megbetegedések nagy részét okozza.

- Új generációs! Nikotinmentes!
- Újrafelhasználható, nincs tűzveszély, pénztárca kímélő
- 1 filter kb. 500 szívás (~70 szál cigaretta)
- A cigaretta aromája és a dohányfüstöt imitáló vízpára megdöbbentően élethű.
- Mindenféle adalék, kátrány, stb. nélkül! Az e-cigi patron összetevői összehasonlíthatatlanul biztonságosabbak a valódi cigarettáétól, nem tartalmaz nikotint, így nincs egészségügyi kockázata. Nagymértékben csökkenti a hagyományos dohányzással együtt járó káros, kockázatos, bizonyítottan rákkeltő egészségügyi hatásokat.
- Segítségével könnyedén leszokhatsz az elnyújtott leszoktatás módszerével.
- Sokkal olcsóbb, mint a hagyományos cigaretta.
- Nincs bűz, nincs sárga elszíneződés, nincs reggeli hányinger és köhögési roham. Szagtalan, gyakorlatilag mentes az elsődleges dohány füstjétől és másodlagos (passzív) füsttől is.
- Nincs társadalmi kirekesztés, a környezeted is elfogadja majd.
- Dohányzásra tiltott helyeken is használhatod.
- Használd úgy, mint a normál cigarettát! Ne szívd gyorsan! Lassú és hosszú szippantásokkal éri el azt a hatást, amit a normál cigarettától megszokott. Ne szívj bele túl sokszor rövid idő alatt.
- Mindig normál módon szívj a cigarettába (6-8 alkalommal használatonként), majd hagy legalább 5-6 percet pihenni!

Az elektromos cigaretta nem minősül dohányárunak, melyekre törvényi szabályozások történtek, így ezek a törvények, szabályok nem vonatkoznak rá. Az elektromos cigaretta használata bárhol megengedett.

A csomag tartalma:
-elektromos cigaretta
-USB töltő adapter
-2db "classic" filter

Biztonságos forrásból eredő, német termék garanciával!

-nikotinmentes
-USB-ről tölthető
-2db ajándék filter
-újrafelhasználható
-nincs tűzveszély
-pénztárca kímélő
-1 filter kb. 500 szívás
Adatok
Cikkszám
01628
Hasonló termékek