Döntésképtelenség elleni karkötő Női

Rendelhető
Döntésképtelenség elleni karkötő Női
Döntésképtelenség elleni karkötő Női
Döntésképtelenség elleni karkötő Női
Döntésképtelenség elleni karkötő Női
Méret
4 290 Ft

Döntésképtelenség elleni karkötő Női

Részletek

Naponta többször hozunk döntéseket, van ami már nem is tűnik fel. Viszont olyan is akad, mely komoly fejtörést okoz. Döntésünket megkönnyítheti ez a narancs, barna, és fekete színben pompázó karkötő strasszos köztesekkel. Rugalmas damilra fűzve.

Összetétele:

- Jáde: egyensúlyt és belső békét ad, s ezáltal megtanuljuk saját érdekeinket képviselni.
- Sólyomszem: segít a bonyolult helyzetek áttekintésében. Minden helyzetben, és kérdésben segít, amikor döntenünk kell.
- Tigrisszem: kételyek,döntési nehézségek esetén segít.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

-S méret: 15cm - 17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használja egészséggel!

Adatok
Cikkszám
246992
Hasonló termékek