Döntésképtelenség elleni karkötő Férfi

Rendelhető
Döntésképtelenség elleni karkötő Férfi
Döntésképtelenség elleni karkötő Férfi
Döntésképtelenség elleni karkötő Férfi
Döntésképtelenség elleni karkötő Férfi
Méret
4 290 Ft

Döntésképtelenség elleni karkötő Férfi

Részletek

Naponta többször hozunk döntéseket, van ami már nem is tűnik fel. Viszont olyan is akad, mely komoly fejtörést okoz. Döntésünket megkönnyítheti ez a háromféle ásványból, és Budha köztessel készült karkötő. Rugalmas damilra fűzve.

Összetétele:

- Nefrit: határozatlanság esetén segíti a döntéshozatalt. Biztonságot ad és megszünteti a döntéseket megelőző rágódást, kétkedést.
- Sólyomszem: segít a bonyolult helyzetek áttekintésében. Minden helyzetben, és kérdésben segít, amikor döntenünk kell.
- Tigrisszem: kételyek,döntési nehézségek esetén segít.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15cm - 17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Adatok
Cikkszám
246991
Hasonló termékek