Desszert készítő - levelek

Desszert készítő - levelek
Részletek
8 db-os levél desszert, bonbon kiöntő forma színes szilikonból. Az igazi szívből jövő ajándék az, amit a saját két kezünkkel alkotunk. Ahelyett, hogy megvennéd valamelyik sablondesszertet, szeretteid, barátaid csodálkozva ízlelhetik meg a csak nekik készített nyalánkságokat! Olvassz bele csokoládét és díszíts vele süteményt, tortát, pudingot, vagy krémet! Használhatod gyümölcszseléhez, vagy borzseléhez is. Készíthetsz belőle különleges, levél alakú jégkockákat is a bulidhoz, vagy díszítheted vele a hidegtálakat. Fagyaszthatsz benne pl. édesített gyümölcsjoghurtot jégkrémnek egy pálcikával. Esetleg gipsz kiöntő formának is tökéletes, így készíthetsz a segítségével hűtőmágnest, vagy dekorálhatsz vele dobozt, képet, vagy akár a szobád falát. A felhasználása rendkívül sokrétű, csak a fantáziád szabhat határt!



Használata nagyon egyszerű. Tedd az asztalra a szilikon formát! Olvassz fel kb. 100g finom fehér-, vagy ét-, vagy tejcsokoládét ügyelve arra, hogy nehogy megégesd! Önts bele a formába, majd várj vele, amíg kihűl. Ezután tedd a hűtőbe! Ha megdermedt, akkor nyomkodd ki a formából és tedd egy bonbonierre, vagy csomagold be!

Mézes-fahéjas bonbon
Hozzávalók: 20 dkg finom tejcsokoládé, 2 evőkanál vaj (sótlan!), 2 evőkanál virágméz, 1 evőkanál rum, vagy 2 csepp rum aroma, 1 teáskanál őrölt fahéj

A csokoládét, a vajat és a mézet vízgőz fölött megolvasztjuk és simára keverjük, majd a végén belekeverjük a rumot és a fahéjat. A csokis masszát a formába töltjük. Hagyd kihűlni, majd szükség esetén tedd a hűtőbe!
[video]464JaaoPzbw[video]

Adatok
Cikkszám
02074
Hasonló termékek