Biztonsági gyerekzár csomag

-38%
Nincs raktáron.
Biztonsági gyerekzár csomag
Biztonsági gyerekzár csomag
Biztonsági gyerekzár csomag
Biztonsági gyerekzár csomag
3 990 Ft
2 490 Ft
Részletek

30 részes teljes megoldás csomag. Teremts biztonságos környezetet a gyermekednek otthon! Amint kisgyermek kerül a családba, már kezdheted is törni a fejed a megoldáson! Hidd el, csak idő kérdése a probléma, ugyanis ahogy a gyermeked cseperedik, elkezdi majd felfedezni az otthonát és egyszerűen lehetetlen minden pillanatban rajta tartanod a szemed! Csak a rajzfilmekben létezik szuper erő meg szuper képesség! Ha a csemetéd nem Thor leszármazottja, akkor bizony ne játsszon az árammal, használd a konnektor védőket! Védd meg az apró ujjait az ajtó becsapódástól, tegyél fel sarokvédőket az éles sarkokra és zárat a WC ülőkére! Zárd el előle a fiókok tartalmát, hogy nehogy az éles késekhez férhessen és tedd a hűtőajtóra a zárat, hogy nehogy magára rántsa a tartalmát a játék hevében! A 30 részes biztonsági kezdőcsomag igazán sokoldalú és egyszerűen a legtökéletesebb megoldás a leggyakrabb előforduló problémákra. Egyszerűen nélkülözhetetlen kisgyermekes családoknak!A 30 részes készlet tartalma:

1 db Univerzális felhasználású zár

1 db Ajtó becsapódást gátló

1 db WC ülőke zár 1 db Hűtőszekrény/fagyasztó zár

6 db Szekrény ajtó, vagy fiók zár (csavarokkal)

8 db Sarokvédő öntapadós ragasztóval

12 db konnektor vakdugó12 db konnektor vakdugó: Használatával megakadályozható, hogy a gyermek a konnektorba dugjon bármilyen idegen tárgyat és áramütést szenvedjen. A vakdugót egyszerűen csak bele kell dugni a konnektorba és kész. Az eltávolításukhoz felnőtt szükséges, a gyerekek nem tudják azt kivenni, így megvédi őket a balesettől.

8 db sarokvédő segít elkerülni a véletlen játékból és a bizonytalan mozgásból eredő sérüléseket. Használatával tompíthatod az éles széleket. Felhasználható az asztalokhoz, pultokhoz és egyéb sarkokhoz az egész lakásban. Könnyen telepíthető a csomagban található kétoldalú öntapadó lapok segítségével és nyom nélkül eltávolíthatóak, ha már nem lesz szükség rájuk.

1 db sarokzár Ezt a zárat felhasználhatod a hűtőgéphez, a fagyasztóhoz, a sütő-, vagy a mikró sütő ajtajához. A tartós ragasztó hideg és forró felületen is biztonságosan rögzíti a zárat. Használatával megelőzheted, hogy a gyermek kinyissa a fagyasztó, vagy a hűtő ajtaját, illetve a forró sütő ajtaját.

6 db szekrény, vagy fiók zár megakadályozza, hogy gyermekek nyitogassa fiókokat és a szekrények ajtaját. Így nem tehet kárt magában a konyhai felszereléssel, a késekkel, ollókkal vagy más éles eszközzel. A zárat egyébként a felnőtteknek nagyon könnyű használni, így nem fogja akadályozni mindennapi használatot. A felszereléséhez szükséges csavarokat a készlet tartalmazza!

1 db ajtó becsapódás gátló, ami arra hivatott, hogy megakadályozza, hogy a gyermekek bezárják az ujjukat az ajtó becsapásával. Abban is segít, hogy a gyermekek véletlenül se tudják bezárni magukat egy szobába. A zár puha szivacs, ami a legtöbb, normál méretű ajtónál használható és egyszerűen áthelyezhető. Magasra kell helyezni, ahol a gyerekek nem érik el, így az megállítja az ajtót, ha bevágják. Ideális otthoni használatra, de utaláshoz is vidd magaddal mindenképpen!

1 db A WC-ülőke zár, ami egy rendkívül hasznos és nagyon fontos biztonsági eszköz. Nem a WC-ben található baktériumok jelentik az egyetlen veszélyt a gyermekekre. Megdöbbentő, de sajnos előfordult már, hogy a kíváncsiskodó baba maga belefordul a WC csészébe. Győződj meg róla, hogy a WC-ülőke lezárt állapotban van és előzd meg a tragédiát!

1 db univerzális zár megakadályozza, hogy a gyermek kinyissa a szekrényeket, hűtőszekrényt, stb. Alkalmas sarkok és íves felületek zárásához.Figyelem! Soha ne hagyd a gyermeket felügyelet nélkül! Rendszeresen ellenőrizd, hogy nem sérült-e valamelyik zár és ha rendellenes működést, sérülést találsz, akkor azonnal cseréld ki, ne várj vele egy napot sem!Jellemzők:

 Igazán sokoldalú készlet

 Biztonságossá teszi az otthonod a gyermekek számára

 Tartós és erős

 Könnyen telepíthető és eltávolítható

 Nem akadályozza a felnőttek napi tevékenységét


Adatok
Cikkszám
02542
Hasonló termékek