Biztonságérzet, stabilitás karkötő Férfi

Rendelhető
Biztonságérzet, stabilitás karkötő Férfi
Biztonságérzet, stabilitás karkötő Férfi
Biztonságérzet, stabilitás karkötő Férfi
Biztonságérzet, stabilitás karkötő Férfi
Részletek

Kétféle ásványból, és hematit lapocskákból készült férfi karkötő,rugalmas damilra fűzve.

Összetétele:

- Achát: védettség érzetet ad, szilárddá, és összeszedetté tesz. Véd a külső hatásokkal szemben.
- Nefrit: véd az agresszív külső befolyásoktól, segít megőrizni egyéni identitásunkat, és minden külső nyomással szemben immunizál.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15cm - 17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használja egészséggel!

Adatok
Cikkszám
08012
Hasonló termékek