Bicikli világítás készlet - Red

Nincs raktáron.
Bicikli világítás készlet - Red
2 490 Ft
Részletek

Erős fényű 1 db POWER LED-es elemlámpa és bicikli lámpa. Nagy teljesítményű. Az első lámpa 3 db 1,5V-os "AAA" elemmel/ 1,2V-os akkumulátorral működik (nem tartozék!). Energiafelhasználása rendkívül gazdaságos, a 3 db "AAA" elem teljesítményétől függően folyamatosan akár 15-20 órán keresztül is üzemel. Három állásba kapcsolható: 1. erős fény, 2. takarékos fény, 3. erős villogó fény. A lámpa esőálló, a konzolból a lámpa könnyen, egy pillanat alatt kihúzható és magunkkal vihetjük zseblámpaként, ha szükséges. Csuklópánttal is rendelkezik. Jól áttekinthető útvonalat tesz lehetővé, azonban a lámpát úgy kell beállítani, hogy a szembe jövő bringást, autóst ne vakítsuk el!

A hátsó lámpa hétféle üzemmódban üzemeltethető, a folyamatos világítástól kezdve a mindenféle futófényig, villogásig tetszőlegesen állítható. 9 db erős fényű LED biztosítja a jól láthatóságot. A hátsó lámpa 2 db 1,5V-os "AAA" elemmel/ 1,2V-os akkumulátorral működik (nem tartozék!). Az üzemmódokat a lámpám elhelyezkedő kapcsoló megnyomásával váltogathatjuk.

A készlet mindkét lámpához (első és hátsó) tartalmazza a konzolokat is. Egyszerű, átlátszó műanyag dobozban szállítjuk, így ajándéknak is kiváló!


Adatok
Cikkszám
01602
Hasonló termékek