Beszédfelismerő modul

Nincs raktáron.
Beszédfelismerő modul
13 900 Ft
Részletek
Beszédfelismerés technika gazdaságos, univerzális modul formában. A beszédfelismerési modult gyorsan és egyszerűen be lehet illeszteni akár meglévő termékbe, akár új fejlesztésbe. Használható önmagában (konfigurálás a kivezetéseken keresztül) vagy hozzáköthető mikroprocesszorhoz a jel továbbítására. Csekély külső huzalozással sokféle használati eszközhöz jó: elektromos kapcsoló, asztali készülékek, beszéd aktiválással működő készülékek stb. Az előzetesen betanított szavakat több, mint 99%-os biztonsággal felismeri. Az egyéni hangfelismerés érzékenységét DIP kapcsolóval be lehet állítani, így megoldható, hogy egy kapcsolási parancsot mindenkitől vagy csak egy meghatározott személytől fogadjon el. Aktiválás Német nyelven tárolt szöveg-bemondásokkal.

Műszaki adatok
Tápfeszültség: 5 V. Imax = 20 mA, üzemi hőmérséklet -20...+70°C.

Egység csomag tartalma
Beszédfelismerő modul, egy speciális mikrofon, egy hangszóró, részletes 6A4-es oldal magyar nyelvű útmutatás kapcsolási példákkal.

Figyelem:
A készlet azoknak van szánva, akik rendelkeznek megfelelő elektronikus áramkör építési ismeretekkel, szakképesítéssel. A tápfeszültség ráadása előtt még egyszer át kell nézni, nem tartalmaz-e hibát a megépített áramkör, mivel moduláramkörként garanciát nem vállalunk! Visszavásárlási garanciát csak bontatlan csomagolásra vállalunk. A termék megvásárlásával e feltételeket vegye figyelembe!
Adatok
Cikkszám
00599
Hasonló termékek