Antistressz karkötő Női

Rendelhető
Antistressz karkötő Női
Antistressz karkötő Női
Antistressz karkötő Női
Antistressz karkötő Női
Méret
4 190 Ft
Részletek

Az egyszerű, natur szín kedvelőinek is ajánljuk ezt a háromféle ásványból, strasszos köztesekkel, és jin jang medállal készült karkötőt. Rugalmas damilra van fűzve.Összetétele:- Füstkvarc: fokozza a terhelhetőséget, növeli az ellenállóerőt a stressztényezőkkel szemben.

- Turmalinos kvarc: feszültségoldó, stressz esetén erősít, és véd a negatív gondolatoktól.

- Hegyikristály: segít a problémák legegyszerűbb megoldásában.Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.- S méret: 15cm - 17cm

- M méret: 18cm - 20cm

- L méret: 21cmSzállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.Használja egészséggel!


Adatok
Cikkszám
12303
Hasonló termékek