Alkoholi - Részegedj okosan

Nincs raktáron.
Alkoholi - Részegedj okosan
7 550 Ft
Részletek
A dobozban két játék is található A3-as méretben. A Részegedj Okosan játék célja a társaság jó hangulatának megalapozása, amit kezdőknek, illetve haladó játékosoknak ajánlunk. A másik játék a profi szintre lépő Alkoholi, amit csak az erősen edzésben lévők játszanak töménnyel! A játékban résztvevők vicces, játékos formában tehetik próbára alkohol tűrő képességüket. Mezőről-mezőre haladva, különböző feladatok közben derül majd ki, hogy dől el a játék, vagy esetleg a játékos és ki bírja a legtovább. A recept egyszerű: végy maximum 6 db elvetemült, mindenre elszánt barátot, szerezz be néhány üveg, különféle finom itókát, vegyétek közre az egyik táblát és már indulhat is a játék! A táblán lévő instrukciók pontos betartása mellett az a cél, hogy minél előbb érj célba. Nos azt garantáljuk, hogy ez teljesen józanul biztosan nem fog sikerülni és a mámoros jókedv is hamar megérkezik. A társaság összekovácsoló játékok igényes, exkluzív kivitelben, vicces grafikával készültek. Kiváló ajándék bárkinek, férfiaknak, nőknek, akik szeretik jó társaságban és kiváló hangulatban múlatni az időt! Adhatod legénybúcsúra, lánybúcsúra, születésnapra, vagy vedd meg magadnak és hívd át a barátokat játszani!- A játékot tablettás borral játszani TILOS! Ellenkező esetben a jótállás azonnal érvényét veszíti!
- Ha az alkohol fogyasztás miatt bizonyos játékosoknál durva, agresszív viselkedést tapasztalunk, használjunk játék közben bátran biztonsági Sörsisakot!
- A játékot egy éjszaka csak egyszer játszhatod, ugyanis többszöri használat esetén tartósan homályos látást, földindulást, idegen nyelveken beszélő, valahonnan ismerős embereket, emlékezetkiesést és mesehősökkel való közelebbi kapcsolatot (Kis Vuk) tapasztalhatsz!
- A játékot alkoholmentes itallal (pl. alkoholmentes sörrel) is lehet játszani, de vigyázz, mert ez az egyik első lépés a guminő felé...
- A játékot az igazi férfiaknak "Halál a májra!" csatakiáltással illik minden esetben indítani.

[video]LskN7OJ8Yys[video]

Adatok
Cikkszám
01671
Hasonló termékek