Akaraterő, bátorság karkötő Női

Rendelhető
Akaraterő, bátorság karkötő Női
Akaraterő, bátorság karkötő Női
Akaraterő, bátorság karkötő Női
Akaraterő, bátorság karkötő Női
Részletek

Narancs színben pompázó karkötő.Háromféle ásványból, napocska medállal készült, rugalmas damilra fűzve. Erőt, bátorságot, hatalmas energiát ad viselőjének.

Összetétele:

- Citrin: az élet nehéz periódusaihoz, kihívásaihoz erőt, bátorságot, életörömet ad.
- Karneol: tetterővel, bátorsággal, és kiegyensúlyozott jókedvvel támogat az akadályok legyőzésében.
- Piros jáspis: hatalmas energiát ad a dinamikus cselekvéshez, emellett bátorsággal, kitartással, és tettrekészséggel lát el.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15cm - 17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használja egészséggel!

Adatok
Cikkszám
08007
Hasonló termékek