Akaraterő, bátorság karkötő Női

Rendelhető
Akaraterő, bátorság karkötő Női
Akaraterő, bátorság karkötő Női
Akaraterő, bátorság karkötő Női
Akaraterő, bátorság karkötő Női
Méret
4 190 Ft
Részletek

Narancs színben pompázó karkötő.Háromféle ásványból, napocska medállal készült, rugalmas damilra fűzve. Erőt, bátorságot, hatalmas energiát ad viselőjének.

Összetétele:

- Citrin: az élet nehéz periódusaihoz, kihívásaihoz erőt, bátorságot, életörömet ad.
- Karneol: tetterővel, bátorsággal, és kiegyensúlyozott jókedvvel támogat az akadályok legyőzésében.
- Piros jáspis: hatalmas energiát ad a dinamikus cselekvéshez, emellett bátorsággal, kitartással, és tettrekészséggel lát el.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természetáltal alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellmre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15cm - 17cm
- M méret: 18cm - 20cm
- L méret: 21cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használja egészséggel!

Adatok
Cikkszám
08007
Hasonló termékek