Akaraterő, bátorság karkötő Férfi

Rendelhető
Akaraterő, bátorság karkötő Férfi
Akaraterő, bátorság karkötő Férfi
Akaraterő, bátorság karkötő Férfi
Akaraterő, bátorság karkötő Férfi
Részletek

Narancs színben pompázó karkötő. Háromféle ásványból, hematit lapocskákból, fém köztessel készült. Rugalmas damilra van fűzve. Erőt, bátorságot, hatalmas energiát ad viselőjének.

Összetétele:
- Citrin: az élet nehéz periódusaihoz, kihívásaihoz erőt, bátorságot, életörömet ad.
- Karneol: tetterővel, bátorsággal, és kiegyensúlyozott jókedvvel támogat az akadályok legyőzésében.
- Piros jáspis: hatalmas energiát ad a dinamikus cselekvéshez, emellett bátorsággal, kitartással, és tettrekészséggel lát el.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természet által alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellemre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja, ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezed.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15 cm - 17 cm
- M méret: 18 cm - 20 cm
- L méret: 21 cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használjd egészséggel!

Adatok
Cikkszám
08006
Hasonló termékek