Aggódás, félelmek karkötő Női

Rendelhető
Aggódás, félelmek karkötő Női
Aggódás, félelmek karkötő Női
Aggódás, félelmek karkötő Női
Aggódás, félelmek karkötő Női
Részletek

Pasztell színű karkötő rose gold köztesekkel. Négyféle ásványból készült, rugalmas damilra fűzve. Szépsége mellett, oldja a feszültséget, életvidámmá tesz.

Összetétele:
- Rodonit: oldja a félelmet és a pánikot. Segít a kiváltó blokkok megszüntetésében.
- Rutilkvarc: oldja a rejtett félelmeket, blokkokat. Oldottá teszi a lelket.
- Napkő: hangulatjavító, antidepresszáns kő. Lelkessé és életvidámmá tesz. 
- Rózsakvarc: megszabadít az aggodalmaktól.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természet által alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellemre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja, ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezed.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesd a csuklódon. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15 cm- 17 cm
- M méret: 18 cm- 20 cm
- L méret: 21 cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használd egészséggel!

Adatok
Cikkszám
08005
Hasonló termékek