Aggódás, félelmek karkötő Női

Rendelhető
Aggódás, félelmek karkötő Női
Aggódás, félelmek karkötő Női
Aggódás, félelmek karkötő Női
Aggódás, félelmek karkötő Női
Méret
4 190 Ft
Részletek

Pasztell színű karkötő rose gold köztesekkel. Négyféle ásványból készült, rugalmas damilra fűzve. Szépsége mellett, oldja a feszültséget, életvidámmá tesz.

Összetétele:
- Rodonit: oldja a félelmet és a pánikot. Segít a kiváltó blokkok megszüntetésében.
- Rutilkvarc: oldja a rejtett félelmeket, blokkokat. Oldottá teszi a lelket.
- Napkő: hangulatjavító, antidepresszáns kő. Lelkessé és életvidámmá tesz. 
- Rózsakvarc: megszabadít az aggodalmaktól.

Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természet által alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellemre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.

Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja, ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezed.

FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesd a csuklódon. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!

Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.

- S méret: 15 cm- 17 cm
- M méret: 18 cm- 20 cm
- L méret: 21 cm

Szállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés után kézzel készülnek,ezért a szállítási idő 2-7 nap.

Használd egészséggel!

Adatok
Cikkszám
08005
Hasonló termékek