4M Víztisztító készlet

Nincs raktáron.
4M Víztisztító készlet
3 390 Ft
Részletek
Segítesz megmenteni a környezetet? Végezz érdekes kísérletet, tanuld meg a víz tisztításának és újrafelhasználásának jelentőségét, szerezz tapasztalatot a koszos vízzel. Készítsd el a saját víz fertőtlenítő, szűrő-, és sótalanító üzemedet, ami elfér akár egy asztal tetején! Működése során napenergiát hasznosít, megfigyelheted és érteni fogod a tudományos magyarázatát, hogy hogyan lehet a tengervízből iható édesvizet előállítani. A csomag tartalmaz egy műanyag szűrő rendszert, aktív szenet, szűrő homokot, köveket, szűrőpapír és részletes utasításokat, neked csak egy pohár sós, vagy piszkos vizet kell hozzátenned és már indulhat is a kísérlet!

Kreatív aktív játék! 8 éves kortól 99 éves korú gyermekeknek! 3 éves kor alatt nem ajánlott. Figyelem! Fulladás veszély az apró, könnyen lenyelhető darabok miatt!

A földi élet elengedhetetlen feltétele a víz. Gyakran nevezik az „élet bölcsőjének” is. Az élő szervezetek testtömegének döntő részét víz építi fel. Kétség kívül a tiszta víz a Földön található egyik legértékesebb anyag! Földünk felületének legnagyobb részét víz borítja: 71 %-át világtenger, 2 %-ot a szárazföldeken található felszíni vizek. A Földön található hatalmas vízkészlet ellenére az emberiség számára mégis csak egy igen korlátozott mennyiség áll rendelkezésre. Földünk vízkészletének 97 %-a a sós víz és csak alig 3 %-a az édesvíz, de ennek is döntő része sarki és hegyvidéki jég és hó formájában halmozódott fel. Az emberiség rendelkezésére csupán az édesvízkészlet 1%-a, a teljes földi vízkészlet 0,03 %-a áll! A nagyon is közeli jövő egyik nagyon fontos tudományos és politikai problémája, hogy a növekvő és egyre inkább környezetszennyező emberiség saját magát elegendő mennyiségű és minőségű tiszta ivóvízzel lássa el. Néhány teória szerint a jövő nagy háborúi nem az arany, vagy az olaj miatt fognak kitörni, hanem a meglévő, folyamatosan zsugorodó tiszta vízkészletek birtoklásának jogáért. Legyél te, aki megmenti a világot, kezdj el kísérletezni ezzel a készlettel és gondold tovább, mi az, amivel tökéletesebbé tehető az a világ!
Adatok
Cikkszám
01076
Hasonló termékek