3D szemüveg ColorCode Pro-View

Nincs raktáron.
3D szemüveg ColorCode Pro-View
1 590 Ft
Részletek

Borostyán - kék (ColorCode) formatervezett 3D szemüveg, minőségi anyagból. Térhatású képek, filmek nézegetésére alkalmas. Masszív, időt álló. Színszűréssel csodálatos látvány tárul elénk. A Color Code 3D -a többi anaglif szemüveggel ellentétben- olyan technológiával készült, ami által a kapott kép a 3D hatás mellett megőrzi a ragyogó színek kavalkádját. A Color Code a 3D TV nézést is tökéletesen élvezhetővé teszi. Az angol Chanel4 televízió 2009. novemberében kezdte meg a ColorCode kódolt programok sugárzását. Az Egyesült Államokban jelenleg minden 3D-s TV reklám ebben a formátumban látható és a már elkészült, tökéletes minőségű 3D-s animációs DVD-s rajzfilm, a Monsters vs Aliens is iránymutató ezen a területen! A jelenleg párhuzamosan futó, otthon is használható 3D-s technológiák közül ez a legélvezhetőbb, a leglátványosabb! Az AVATAR hamarosan megjelenő DVD változatát -valószínűleg!- ebben a rendszerben lehet majd megvásárolni. A technikában rejlő egyedülálló előnyöket felfedezve a fejlesztők közül egyre többen választják ezt az irányt, így napról-napra nő a DVD és Blue-Ray minőségű filmek, számítógépes játékok, animációk, grafikák száma, ami ColorCode 3D-ben már tényleg élményszerűen élvezhető.

A 3D szemüveg anaglif technológiával készült sztereó képeket tartalmazó nyomtatványok, magazinok, anaglif fotók, számítógépes grafikák, videók és mozifilmek, stb. megtekintésére kiválóan alkalmasak.

Az általunk forgalmazott 3D szemüvegek szakértő, nemzetközi piacokon jól ismert gyártók által, nagy tisztaságú, magas minőségű színszűrő fóliákkal készülnek. A keret színe, grafikája soha nem befolyásolja a 3D hatást!
Felhasználása:
* Kitűnő promóciós reklámhordozó szervezetek számára
* Ünnepi köszöntő levelekhez, újságok belső reklámanyagaként, 3D kiadványokhoz, könyvekhez
* Oktatási, ismeretterjesztő és tudományos célokra
* Gyógyszerkutatás, gyógyászati prezentációk nagyszerű eszköze
* Hobbi, játék és szórakozási célokra
* Filmgyártással és forgalmazással foglalkozó cégek számára
* Fény és hangtechnikai üzletek számára

FIGYELEM!

A szemüvegeket ne használd autóvezetés közben!
Ne nézz vele közvetlenül a napba!
Gyógyszeres, alkoholos befolyásoltság esetén a szemüveget ne használd!
3 év alatti gyermek a szemüveget csak szülői felügyelettel használhatja!
Rendeltetésszerű használat esetén az egészséget nem károsítja.

Papír szemüvegeket semmilyen indokkal nem vásárolunk vissza!

Ezzel a szemüveggel pl. ezeket a 3D filmeket tudod megnézni:
- Chuck 3D
- Szörnyek az űrlények ellen 3D
[video]v_cB5q-wpAc[video]

Adatok
Cikkszám
01354
Hasonló termékek