3D szemüveg - ColorCode

Nincs raktáron.
3D szemüveg - ColorCode
450 Ft
Részletek

Borostyán - kék (ColorCode) 3D szemüveg. Térhatású képek, filmek nézegetésére alkalmas. Színszűréssel csodálatos látvány tárul elénk. A Color Code 3D -a többi anaglif szemüveggel ellentétben- olyan technológiával készült, ami által a kapott kép a 3D hatás mellett megőrzi a ragyogó színek kavalkádját. A Color Code a 3D TV nézést is tökéletesen élvezhetővé teszi. Az angol Chanel4 televízió 2009. novemberében kezdte meg a ColorCode kódolt programok sugárzását. Az Egyesült Államokban jelenleg minden 3D-s TV reklám ebben a formátumban látható és a már elkészült, tökéletes minőségű 3D-s animációs DVD-s rajzfilm, a Monsters vs Aliens is iránymutató ezen a területen! A jelenleg párhuzamosan futó, otthon is használható 3D-s technológiák közül ez a legélvezhetőbb, a leglátványosabb! Az AVATAR hamarosan megjelenő DVD változatát -valószínűleg!- ebben a rendszerben lehet majd megvásárolni. A technikában rejlő egyedülálló előnyöket felfedezve a fejlesztők közül egyre többen választják ezt az irányt, így napról-napra nő a DVD és Blue-Ray minőségű filmek, számítógépes játékok, animációk, grafikák száma, ami ColorCode 3D-ben már tényleg élményszerűen élvezhető.

A 3D szemüveg anaglif technológiával készült sztereó képeket tartalmazó nyomtatványok, magazinok, anaglif fotók, számítógépes grafikák, videók és mozifilmek, stb. megtekintésére kiválóan alkalmasak.

A kép illusztráció, a szemüveg alap színe, grafikája eltérhet a képtől! Az általunk forgalmazott 3D szemüvegek szakértő, nemzetközi piacokon elismert gyártók által, nagy tisztaságú, magas minőségű színszűrő fóliákkal készülnek. A papírszemüveg füle két méretre állítható: felnőtt - gyermek. A keret színe, grafikája nem befolyásolja a 3D hatást!

Szólj a haveroknak, hátha nekik is kell! Mennyiségi kedvezmény!

A többi 3D szemüvegért katt ide!


Származási ország: USAFelhasználása:
* Kitűnő promóciós reklámhordozó szervezetek számára
* Ünnepi köszöntő levelekhez, újságok belső reklámanyagaként, 3D kiadványokhoz, könyvekhez
* Oktatási, ismeretterjesztő és tudományos célokra
* Gyógyszerkutatás, gyógyászati prezentációk nagyszerű eszköze
* Hobbi, játék és szórakozási célokra
* Filmgyártással és forgalmazással foglalkozó cégek számára
* Fény és hangtechnikai üzletek számára

FIGYELEM!

A szemüvegeket ne használd autóvezetés közben!
Ne nézz vele közvetlenül a napba!
Gyógyszeres, alkoholos befolyásoltság esetén a szemüveget ne használd!
3 év alatti gyermek a szemüveget csak szülői felügyelettel használhatja!
Rendeltetésszerű használat esetén az egészséget nem károsítja.

Papír szemüvegeket semmilyen indokkal nem vásárolunk vissza!

Ezzel a szemüveggel pl. ezeket a 3D filmeket tudod megnézni:
- Chuck 3D
- Szörnyek az űrlények ellen 3D

Adatok
Cikkszám
01033
Hasonló termékek